Od poniedziałku do piątku na kontakt oczekuje siostra Magdalena koordynująca zapisy na Wczasy w Łebie 2023.

Zapisać się można w Centralnym Ośrodku Caritas Archidiecezji Wrocławskiej przy ul. Katedralnej 7 we Wrocławiu.

Informacje można uzyskać dzwoniąc pod nr tel. 664 456 585 w godzinach od 8.00 do 15.30 od poniedziałku do piątku.

Wyjazd z parkingu przy ul. Św. Marcina we Wrocławiu  o godz. 22.30  (zbiórka o godz. 22.00!)

Uwaga: w dniu przyjazdu pierwszym posiłkiem jest obiad.

Kwestionariusz osobowy

Wpłat gotówkowych należy dokonywać:

• w kasie Biura CAW, ul. Katedralna 7 we Wrocławiu,

otwartym od poniedziałku do piątku w godz. od godz. 8.00 do 15.00

• Wpłat przelewem dokonujemy na podane konto bankowe:

Pomagajmy Razem Sp. z. o .o. Sp. K. PKO BP SA

(Tytuł wpłaty: WAS 2022, imię i nazwisko, data turnusu).

UWAGA! Aby otrzymać fakturę należy dostarczyć do biura Caritas oryginał paragonu lub dowodu wpłaty. Faktury wystawiane są po powrocie z turnusu.

Ośrodek:

Dom świętego Jana Pawła II znajduje się w centrum Łeby, przy ul. Powstańców Warszawy 16. Do morza idzie się około 15 min., można zamówić meleks, który zawiezie na wybraną plażę (lub też w inne dowolne miejsce Łeby). Natomiast bardzo blisko naszego ośrodka  mieści się kanał portowy rybacki i  turystyczny, nad którym kwitnie życie, z którego można przejść portem jachtowym na falochron.

Dom św. Jadwigi mieści się w podwórku głównego ośrodka.

Wyposażenie ośrodka.

Na wyposażeniu ośrodka są rowery (koszt wypożyczenia to 7 zł za dzień)  oraz kijki do nordic walking.

W ośrodku wczasowicze znajdą żelazka i deski do prasowania, w pokojach są szklanki, natomiast więcej naczyń oraz czajniki w aneksach kuchennych. Nie posiadamy sprzętu plażowego (parawany, leżaki itp. można wypożyczyć na plaży). W pokojach nie ma ręczników, wczasowicze muszą wziąć własne.